Damarza Fietseria Rijswijk Zuid Holland

#Damarza #Fietseria
#Damarza #Fietseria

Mijn werkplaats bevindt zich aan huis. Voor mij is dit natuurlijk erg makkelijk maar ook voor u heeft het ook zijn voordeel. Doordat ik geen dure huurlocatie heb kan ik  u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de reparaties en een onderhoudbeurt aan uw fiets. Ik neem uw fiets in ontvangst in de aankomsthal en bespreek met u wat er gebeuren moet aan uw fiets. De fiets neem ik mee naar boven voor de reparatie of de onderhoudsbeurt. We spreken een tijd af wanneer u de fiets weer kunt komen ophalen of ik bel u als de fiets is gerepareerd.  Ik repareer en onderhoud mountainbikes, racefietsen, dames- en herenfietsen, kinderfietsen enzovoort zolang deze maar mechanisch zijn, elektrische fietsen doe ik dus (nog) niet. Nederland is een fietsland, overal waar je kijkt staan fietsen langs de weg en rijden er fietsen op de openbare weg. Wat ik jammer vind is dat er ook veel fietsen langs de weg staan die weg staan te roesten, als u een fiets heeft waar u niets meer mee doet maakt u mijn daar erg blij mee. Ik knap ze weer op zodat de fietsen weer gebruikt kunnen worden, als de fiets niet meer te redden is dan demonteer ik de nog bruikbare onderdelen. Met deze onderdelen kan ik familie, vrienden en buren weer blij maken door deze weer te hergebruiken om hun fietsen te repareren. Als er nieuwe onderdelen bestelt moeten worden voor uw fiets worden de kosten uiteraard doorberekend aan de klant, ik heb geen groot assortiment aan onderdelen voor de fiets op voorraad dus kan het twee tot drie dagen duren voordat ik de onderdelen binnen krijg. Indien er nieuwe onderdelen bestelt moeten worden zal ik altijd eerst contact met u opnemen en overleggen voordat ik de onderdelen bestel. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u voor kosten komt te staan waar u niet mee akkoord gaat. Het halen en brengen van uw fiets bent u zelf verantwoordelijk voor, ik ben niet in de gelegenheid om u fiets te transporteren. Alleen in hoge uitzondering kan ik transport voor u regelen voor een extra vergoeding. 

Prijslijst indicatie

De prijzen die ik hanteer zijn natuurlijk afhankelijk van de reparatie aan de fiets en nader overeen te komen. Nieuwe onderdelen aan de fiets zijn natuurlijk voor de klant.

Ik probeer altijd de voordeligste prijzen te hanteren maar natuurlijk zijn er prijsverschillen in kwaliteit artikelen. Bijvoorbeeld een buitenband van het merk Vredestein is een stuk duurder zijn als een buitenband van de Gamma. Geef dus tijdig aan voordat ik begin aan de reparatie van uw fiets wat uw budget is en waar uw voorkeur naar uit gaat. 

 

 

Openingstijden van de werkplaats 

 Maandag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Dinsdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Woensdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Zaterdag en Zondag gesloten

Voor afspraken of informatie kunt u op het contactformulier. Vul het formulier volledig in op de contactpagina en ik neem contact met u op.