Tussen Lichte & Diepe Slaap Meditatie (Nieuw)

Wat als jij bewust kunt schakelen tussen lichte en diepe slaap, Zen meditatie maar dan met behulp van een shortcut, we betreden onbewust andere dimensies elke dag als we slapen, waarom hier geen gebruik van maken?  We weten dat je met (Zen) meditatie het bewustzijn naar een andere dimensies kunt brengen,  jammer genoeg gaat hier jarenlang training en oefening aan vooraf. Noem het maar meditatie voor gevorderden zoals de boeddhist of de Sjamaan enz.  Weet u dat ieder mens, spiritueel of niet, een andere dimensie betreedt tijdens de droomslaap. Als ik u nu vertel dat ik een nieuwe meditatie gevonden heb met tussen licht, diepe slaap meditatie!  Gewoon andere dimensie betreden tijdens de weg van lichte naar diepe slaap zonder daar chemische middelen voor hoeven te gebruiken. Daar balanceert voordat jij de droomslaap (remslaap) bereikt, er is oefening voor nodig maar het kan, het is nieuw maar ik ben het levende bewijs. Als jij de Zen meditatie beheerst is de lichte diepe slaap meditatie ook voor jou ook heel goed mogelijk.

 

Even een stapje terug, wat is Zen meditatie. Zen of chán meditatie is een vorm van boeddhisme die sterk de nadruk legt op concentratie-meditatie. Je doet niets anders dan je hoofd volledig vrij maken van gedachten. Je voelt je veilig en uiteindelijk hoef je alleen maar te zijn in het hier en nu. Voor een uitgebreide uitleg zou u mijn stappenplan Zelfbewustzijn Gericht Leven kunnen downloaden op mijn homepages. Het is een uiterst belangrijk om de Zen meditatie methode volledig onder de knie te hebben voordat je met tussen lichte & diepe slaap meditatie kan beginnen. Lichte diepe slaap meditatie is net even een stapje verder als Zen meditatie, simpel weg omdat je bewust moet balanceren tussen lichte en diepe slaap voordat je in droomslaap terecht komt, dit is bijna niet te doen zonder je hoofd volledig gedachten vrij te maken en ook daadwerkelijk alleen bewust te zijn van het hier en nu. Het is zeer waarschijnlijk dat u anders gewoon lekker in slaap valt. Dit is trouwens ook zeker geen ramp als u op deze manier in slaap valt, sterker nog, ik persoonlijk gebruik deze methode dagelijks voor een heerlijke nachtrust. Voor een nadere uitleg kunt U de video hieronder bekijken waar ik een diepere uitleg geef waarom tussen lichte diepe slaap meditatie u kan helpen sneller een zelfbewustzijn gericht leven kan geven. 

Lichte Diepe Slaap Meditatie Uitvoeren 

1>  Dit is een liggende meditatie. Ga lekker op bed of op de bank liggen en ontspan. 

2> Start je Zen meditatie, zorg er voor dat je hoofd volledig leeg is, je hoeft je alleen       te concentreren op het zijn in het hier en nu. Doe dit in een omgeving waar jij je       veilig voelt.

3> Sta jezelf toe in een lichte slaap roes te komen maar haal jezelf terug als je dreigt       in een diepe slaap te komen.

4> Zoek hier je balans in, je zal merken dat als je neigt naar een dieper slaap niveau         te gaan je gedachten moeilijker zijn om te controleren. Het is mens eigen dat             juist voordat we in een diepere of droomslaap komen juist de gedachte in jou             hoofd drukker worden. Probeer deze gedachten onder controle te houden het           op zelfde manier zoals je doet met Zen meditatie. Je hoeft helemaal niets behalve       te zijn.

5> Het gevoel dat je bewust jou fysieke lichaam verlaat en ons astrale lichaam                 betreed is onbeschrijfelijk. Niet alleen ben je in een heerlijk staat van zijn maar           ook krijg je een heerlijk gevoel van liefde, prachtige visioenen maar soms ook             daadwerkelijk signalen uit het hemelrijk. 

6> Zet een wekker als je nog afspraken of dingen te doen hebt, de kans is zeer                 aanwezig dat je in diepe slaap (droomslaap) valt.

Voordelen Lichte Diepe Slaap Meditatie

 

Zoals ik al eerder beschreef doe ik de lichte diepe slaap meditatie standaard voordat ik ga slapen. Het voordeel hiervan is dat jij in een heerlijke slaap komt zonder wakker te liggen omdat de drukke dag en/of de problemen die je hebt gehad de revue nog even  passeert. Natuurlijk is het soms fijn om je dag te evalueren voordat je gaat slapen maar doe dit voordat je met de meditatie begint. De Zen meditatie zorgt daarna ervoor dat jij je hoofd leeg kan maken nadat de dag is geëvalueerd. En vergeet niet, hoe mooi kan het zijn als je in een staat van volledige bliss in droomslaap kan vallen!

Wilt u meer informatie of heeft u begeleiding nodig kunt u mij ten aller tijden bereiken via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.