Een Luisteren Oor
Zelfhelend

Een Luisterend Oor

Hallo, mijn naam is Dave. Vaak hoor ik mensen zeggen dat zij graag andere mensen willen helpen. Vreemde is dat 80% een winstoogmerk hebben en er rijker van willen worden. Uiteraard is het logische dat er een vergoeding voor de diensten moeten zijn maar de uitgangspositie zou moeten zijn mensen helpen. Persoonlijk vind ik dat vreemd omdat ik vindt dat het uitdragen van spiritualiteit een passie en voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Een goede spirituele begeleider die met passie zijn gave uitdraagt zal jou vertellen dat jijzelf de spiritualiteit moet ontwikkelen door beoefening en jou hier alleen in kan begeleiden, hij zou jou niet cursus na cursus aan het lijntje houden. Nu als je wat centen te makken hebt is dat geen probleem maar ik zelf heb ondervonden in het verleden dat als je van het minimum moet leven elke euro teveel is om uit te geven. Ik wil mensen helpen maar puur vanuit mijn hart, waarom zou ik daar rijker van willen worden, een luisterend oor bieden kost alleen tijd. Als mijn ijskast vol is, rekeningen betaald en ik af en toe wat leuks kan doen ben ik tevreden. Paragnosten, lichtwerkers of helderziende enzovoort! Ieder mens heeft een gave en ik ook, ik ben empathisch en kan mijn verplaatsen in mensen. Ik heb de Mindfulness workshop afgerond en heb er heel veel van opgestoken. Echt een opleiding die ik iedereen kan aanraden, hij is niet alleen goed om mensen te kunnen coachen maar ook voor je eigen ontwikkeling. Het enigste wat ik met deze gave wil doen is mensen voor een redelijke vergoeding helpen zonder winstoogmerk. Al is het maar een luisterend oor. Wil je iemand die naar je luistert en je misschien kan begeleiden, neem contact op met mijn door middel van het contactformulier