Een Luisterend Oor

"Een Luisterend Oor" kan helpen tegen eenzaamheid of/en om problemen op te lossen in je leven. Uw welzijn is belangrijk en u hoeft uw emoties niet alleen te verwerken. Omdat ik geen persoonlijk band met jou heb kan ik makkelijker en objectiever het probleem bekijken, beantwoorden en eventueel hier in adviseren. Met het erkennen van jou issues ben je al halverwege en geloof me, jij hoeft er niet alleen voor te staan.  Mijn ervaring is dat er veel meer aandacht hiervoor zou moeten zijn in Nederland, in de wereld. Ik wil me richten op de Nederland. Laten we luisteren naar elkaar. laten we elkaar helpen en problemen oplossen. Praat erover en probeer er een positieve draai aan te geven. Blijf niet cirkelen in die negatieve gedachten, breek hier doorheen en zoek een oplossing. Je moet me geloven, oplossingen zijn er maar misschien zie jij ze nu even niet. Ik durf te zeggen dat problemen er zijn om op te lossen omdat ikzelf hier ook ben geweest. Totaal aan de grond, burn-out, liefdesverdriet enz, ik ken de duistere kanten van het leven.

 

Ik zeg niet dat ik jou problemen allemaal direct kan oplossen, ik kan jou wel motiveren zodat jij je gaat inzetten voor oplossingen en oude gedachtenpatronen om te buigen voor nieuwe gedachtenpatronen die beter voor jou werken. Het is van groot belang dat jij de negatieve cirkel doorbreekt zodat er ruimte is voor positiviteit. Natuurlijk is het noodzakelijk dat jijzelf hier ook je schouders onderzet.

 

Een sessie kost 10 euro per half uur. We kunnen deze sessie doen via de mail, telefonische of door middel van videobellen met Zoom of Hangouts. Het is ook mogelijk persoonlijk een één op één gesprekken te doen, deze sessie kosten 25 euro per half uur. Wil je iemand die naar je luistert en je misschien kan helpen of begeleiden, misschien kunnen we samen de negatieve cirkel doorbreken. Geïnteresseerd, neem contact op met mij door middel van het contactformulier. 

 

Voelt het op wat voor manier dan ook niet goed om met mijn contact op te nemen wil ik toch dat je hulp krijgt. De Luisterlijn is een heel goed alternatief, ik heb zeer veel respect voor deze organisatie en wil jullie deze service niet ontnemen. Hou je meer van persoonlijk laten we dan een kort vrijblijvend gesprek hebben om kennis te maken met elkaar.